ALS QUE PUBLIQUEM...

Per tal de facilitar les coses a tothom, he eliminat la pagina de videos, i els he etiquetat com a tal perque surtin en un link lateral, igual que les ressenyes. D'aquesta manera tothom pot crear entrades noves i nomes s'han d'etiquetar correctament.

pel que fa a les fotos encara no se com solucionar-ho, si algu te alguna proposta...

salut gent

SECCIONS

diumenge, 21 de març del 2010

Totxo de Can Romu

El passat dilluns amb el Carles i el Raul vem estar al totxo de can romu. Una tarda més a Sant Joan deixant-nos sorprendre pels seus racons.
El totxo donarà bastant de si. Vem probar tres problemes, dels quals només em vem fer un. Hi ha un començament evident a l'esquerra que surt de sentat des d'un forat molt bó. Hi ha dues possibles sortides, com a mínim. La que va quedar encadenada és la de la esquerra. Deu ser 7a+/7b. Surt més o menys per l'espero esquerra, amb un mantel fanàtic
També va quedar a punt la trave de plans que va d'esquerra a dreta. La sortida que feiem era per una mena d'esperonet que hi ha a la dreta, tot i que segurament es pot continuar una mica més.
Quedarà un sector wapo. Tal i com em deia el Miquel l'altre dia, el totxo del mestre queda molt aprop, així com el cap Nord i altres. En breu intentaré fer una miqueta de topo del lloc. Molaria que quedes tot un mica ben comunicat.
Au! que disfruteu!