ALS QUE PUBLIQUEM...

Per tal de facilitar les coses a tothom, he eliminat la pagina de videos, i els he etiquetat com a tal perque surtin en un link lateral, igual que les ressenyes. D'aquesta manera tothom pot crear entrades noves i nomes s'han d'etiquetar correctament.

pel que fa a les fotos encara no se com solucionar-ho, si algu te alguna proposta...

salut gent

SECCIONS

dissabte, 27 de març del 2010

VISTA GENERAL SECTORS



Aprofitant les idees del Maki, he fet aquest petit planell del sector, es pot millorar i afegir-hi els blocs que falten, po de moment...

3 comentaris:

Ramon Maeso ha dit...

aclaracions:

el sector de las font esta format pel bloc del mestre, la trave, can romu i el tunel de la por, tots ells blocs 5 estrelles i amb problemes durrrrs i alts, referencies de santjoan.

entre aquest i el cami, ha sortit un nou sector que vam natejar amb el Gerard l'estiu passat, placa desplomada i plaka takikardika de merlets per fer cim, jo,jo, pero no se dins quin sector incloure-ho, que en penseu?

Nando ha dit...

Ueps!!
jo penso que pot estar dins aquest sector de la font, segur que quan tinguem un cami que ho comuniqui serà tot d'accés més fàcil.
Salut

Ramon Maeso ha dit...

de moment ja he obert el cami entre el bloc del mestre i el cap nord, a mes he natejat els dos bolos de sobre del cap nord, molt abandonats, ja fa uns dies d'aixo...



salut malparits