ALS QUE PUBLIQUEM...

Per tal de facilitar les coses a tothom, he eliminat la pagina de videos, i els he etiquetat com a tal perque surtin en un link lateral, igual que les ressenyes. D'aquesta manera tothom pot crear entrades noves i nomes s'han d'etiquetar correctament.

pel que fa a les fotos encara no se com solucionar-ho, si algu te alguna proposta...

salut gent

SECCIONS

dissabte, 27 de març del 2010

VISTA GENERAL SECTORS



Aprofitant les idees del Maki, he fet aquest petit planell del sector, es pot millorar i afegir-hi els blocs que falten, po de moment...

EXTENSIONS


EXTENSIONS from Ramon Maeso on Vimeo.

6B+ PRODUCTIONS


6b+ productions from Ramon Maeso on Vimeo.

SECTOR DE DALT


SECTOR DE DALT from Ramon Maeso on Vimeo.

TRAILER SALVANEBLEAU


TRAILER SALVANEBLEAU from Ramon Maeso on Vimeo.

SAVASSONA MASBORRONA


SAVASSONA MASBORRONA from Ramon Maeso on Vimeo.

diumenge, 21 de març del 2010

Totxo de Can Romu

El passat dilluns amb el Carles i el Raul vem estar al totxo de can romu. Una tarda més a Sant Joan deixant-nos sorprendre pels seus racons.
El totxo donarà bastant de si. Vem probar tres problemes, dels quals només em vem fer un. Hi ha un començament evident a l'esquerra que surt de sentat des d'un forat molt bó. Hi ha dues possibles sortides, com a mínim. La que va quedar encadenada és la de la esquerra. Deu ser 7a+/7b. Surt més o menys per l'espero esquerra, amb un mantel fanàtic
També va quedar a punt la trave de plans que va d'esquerra a dreta. La sortida que feiem era per una mena d'esperonet que hi ha a la dreta, tot i que segurament es pot continuar una mica més.
Quedarà un sector wapo. Tal i com em deia el Miquel l'altre dia, el totxo del mestre queda molt aprop, així com el cap Nord i altres. En breu intentaré fer una miqueta de topo del lloc. Molaria que quedes tot un mica ben comunicat.
Au! que disfruteu!

dimecres, 10 de març del 2010

Aproximacion Sector Mafrica



Aunque ya tenemos permiso del propietario de la finca hay que ser respetuosos y seguid unas normas, que no hemos roto nunca y hasta ahora funcionan.
NORMAS:
No pisar el sembrado para acortar camino.
No aparcar fuera de los aparcamientos interrumpiendo el paso.
No escalar en los boulders mas próximos al pages.
No hacer escandalo,ni tirar basura(colillas,papeles....),no hacer fuego.
Limpiar de magnesio los boulders después de probarlos.